...minden, ami Suzuki.

...minden, ami Suzuki.

...minden, ami Suzuki.

Egyedülálló garancia!

Válogatott minőségű termékeink és alkatrészek szigorú ellenőrzésen és szűrésen esnek át, így az általunk eladott alkatrészre a maximális garanciát biztosítjuk. Nálunk többféle minőségű és árú alkatrész közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.

Gyári, eredeti alkatrészek

Akár 2 év garancia!

A gyári, eredeti alkatrészek esetén a gyári garancia érvényes, melyet nálunk érvényesíthet, helyben. A garanciális időszak 6 hónaptól akár 2 évig is terjedhet alkatrésztől függően. Cseregaranciát és pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, ha a megvásárolt termékkel bármilyen problémája lenne.

Utángyártott alkatrészek

Akár 2 év garancia!

Utángyártott alkatrészek esetében az alkatrész beszállító vagy gyártó által meghatározott garancia érvényes, mely akár 2 évig is terjedhet. Ezeket a termékeinket két csoportba soroltuk, így megkönnyítve Önnek a választást. Az utángyártott termékek közül a prémium minőségűeket a gyári alkatrésznél kedvezőbb áron kínálunk.

Bontott alkatrészek

30 nap visszavásárlási garancia!

Saját szervizünkben beszerelt bontott alkatrészek esetében egyedülálló 30 napos cseregaranciát vállalunk. Egyes, nem nálunk beszerelt, bontott alkatrészek esetében – belátható okok miatt – csak 6 napos garanciával lehet számolni (pl. komplett motor, váltó, stb.). A garanciát nálunk, helyben érvényesíthet és kérheti a cserét.

Mi mindent tudunk a Suzukiról!

Ha Önnek mind a kedvező ár, a gyors kiszolgálás és a minőség is egyaránt fontos szempontok, jöjjön el hozzánk, vagy vásároljon kényelmesen webáruházunkban!

Garanciális feltételek