...minden, ami Suzuki.

...minden, ami Suzuki.

...minden, ami Suzuki.

Megnyitottuk szervizünket!

Szervizünkben Önt is várjuk kibővített szolgáltatásainkkal, így mostantól a megvásárolt alkatrészeket közvetlenül szervizünkben is beszereltetheti rendkívül kedvező feltételekkel. További információért forduljon munkatársainkhoz!

Előfordulhat, hogy a beszerelendő alkatrész – melyet az autó motorszáma, alvázszáma vagy típusa alapján választottunk ki, és azonosítottunk be –, nem lehet az Ön autójába beszerelni, mert a hibás alkatrész kiszerelése során derül ki, hogy másfajta cserealkatrészre van szükség.

Ez esetben nem kell órákat, vagy akár napokat várnia a megfelelő alkatrészre, mivel óriás raktárkészletünkről azonnal elérhető az Ön Suzuki gépkocsijába való legtöbb gyári, utángyártott, valamint a bevizsgált vagy felújított gyári alkatrész, így azt szervizes kollégáink azonnal fel tudják használni, hogy az autóját minél hamarabb visszakaphassa – újra működőképesen.

Önnek nem kell a megvásárolt alkatrészt elszállítania – vagy egy nagyobb méretű alkatrész esetében a szállításról gondoskodnia –, mert szervizünkben kedvező munkadíjon és kimagasló minőségben végezzük el a kívánt szerelési munkákat. Sőt, ha autója a meghibásodás miatt mozgásképtelenné válik, munkatársaink trélerrel akár ingyenesen beszállítják a szervizbe a javítandó gépjárművet Budapest területén és vonzáskörzetéből, így Önnek a költséges szállítással sem kell foglalkoznia.

Elégedett ügyfelek

Elégedett ügyfeleink tábora egyre nő...

Szerviz szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy maximálisan figyelembe vettük az autótulajdonosol igényeit, elvárásait. Vállalási áraink rendkívül kedvezőek, A szerviz jól felkészült, tapasztalt szerelőkből áll.

További bővítések

Váltójavítás garanciával

2010-ben bővítettük szerviz szolgáltatásainkat, és a váltóproblémában érintett Suzukik váltófelújítását is vállaljuk. A szolgáltatás hamar népszerű lett, és évente, több mint 150 Suzuki váltót újítottuk fel, sok-sok elégedett autótulajdonossal a hátunk mögött.

Óriási raktárkészlet

Elégedett ügyfeleink tábora egyre nő...

Gyári, utángyártott és válogatott, bontott alkatrészekből is óriási, rendszerezett raktárkészlettel rendelkezünk, így várakozás nélkül, azonnal beépíthetjük ezeket a szervizben. Ön választhatja ki, melyik árkategóriájú alkatrészt használjuk fel, így akár a gyári, eredeti alkatrész töredékéért is tudunk biztosítani cserealkatrészt.

Kérdezze munkatársainkat, akik készséggel tájékoztatják Önt a részletekről!

Mi mindent tudunk a Suzukiról!

Bízzon meg bennünk! Rendelje meg szerviz szolgáltatásainkat is!

Bejelentkezés: 06 (20) 808 5850 | 06 (20) 974 0717

Kérjük, tekintse át árlistánkat!

Suzuki Szerviz Budapest

Bővítettük suzuki szerviz szolgáltatásainkat!

Suzuki Swift, Ignis, Wagon R+, Splash, SX4, Alto

Maruti, Baleno, Liana, Vitara javítás

Suzuki szerviz szolgáltatásunk lehetővé teszi a megvásárolt Suzuki alkatrészek helyben történő gyors és szakszerű beszerelését. Bízza a Suzuki bontó hozzáértő munkatársaira a feladatot, és vigye haza akár azonnal Suzuki Swift, Suzuki Ignis, Suzuki Wagon R+, Suzuki Vitara, Suzuki Baleno, Suzuki Splash, Suzuki Liana vagy más típusú autóját az újonnan beszerelt alkatrésszel. Minden nálunk vásárolt Suzuki alkatrészre garanciát vállalunk. Használt és felújított alkatrészeink kiváló állapotúak, bontott Suzuki alkatrészeink megbízható, visszakövethető forrásból származnak. Abban az esetben, ha autója útközben mondja fel a szolgálatot, akár díjmentesen telephelyünkre szállítjuk. Tekintse meg Suzuki szerviz árlistánkat, és ismerje meg részletesen szolgáltatásaink árait!