...minden, ami Suzuki.

...minden, ami Suzuki.

...minden, ami Suzuki.

Ügyfeleink írták rólunk

Az alábbi értékeléseket kaptuk ügyfeleinktől:

 • A webshopban megrendelt termékeket másnap megkaptam, köszönöm, tényleg minden raktáron van. EZ volt a 3. rendelés, de lesz még. Gábor Debrecenből

  ***** István Gábor

 • Köszönöm a kuplung cserét. 2óra alatt megcsinálták, meg tudtam várni nekem aki futárkodik ez a legfontosabb. Az hogy jó áron volt csak a hab a tortán :-). Szívből ajánlom őket minden Suzukis társamnak

  ***** Tóth Géza

 • Megbeszélt határidő előtt egy nappal végeztek. Kedvező áron dolgoznak. Csak ajánlani tudom. Valamint kitakaritották a kocsit!!! Köszönöm szépen!

  ***** Bakonyi Gábor

 • Nagyon korrekt,gyors,udvarias kollégák dolgoznak,gyorsan és pontosan a megbeszélt áron,keszult el a javítás,mindket alkalommal amikor javították a swiftemet.Csak dicsérni és ajánlani tudom Őket minden Suzukisnak!!!! Koszonet érte:Dunai Andor.

  Dunai Andor

 • Rugalmas, kedves, korrekt szolgáltatást nyújtanak! Csak ajánlani tudom őket.

  ***** Farkas Balázs

 • Az ABS ment tönkre a swiftemben, jó sokat vártam rá, de végül jól megjavították. Tényleg mindent körbetelefonáltam, de csak itt tudták kicserélni emberi áron. Külön kiemelném, hogy a vállalt garanciát tényleg betartják, szimeringet is cseréltek a váltómban ami 2 hét múlva ereszteni kezdett, soronkívül ingyen cserélték, azóta jó. sajnos nem mindenhol ilyenek.

  **** Lakat Péter

 • A robot váltós Swiftemet két márkaszervizes kaland után itt végre rendberakták! Az ár is rendben volt! Köszi, majd jövök inicializásra a nyáron.

  ***** Tóth Géza

 • **** Erdélyi Balázs

 • A váltómat még szerencsére nem kellet szerelni, de minden mást ők csinálnak az autómon, profi mühely és jo áron dolgoznak!

  ***** Kovács Marcell

 • Megbeszélt időben, rugalmas,gyors, preciz,váltó javitás! Csak ajánlani tudom bárkinek aki nem hiszi megnézheti az enyémet.Köszi fiúk profik vagytok!

  ***** Nagy Gábor

 • Szeretnék köszönetet mondani az ignisemen elvégzett váltó felújÍtás és kuplung csere miatt. Az autóm olyan halk lett mint új korában, a megbeszélt időpontra elkészült , a fizetendő pénzösszeg az előre megbeszélteknél is kevesebb lett!Teljes mértékben elégedett vagyok, minden Suzukisnak csak ajánlani tudom a céget!

  ***** Giczi Zsolt

 • Meg szeretném köszönni amit a kocsimért tettetek (váltó hiba,kuplung csere,abs gyűrű csere és első tengely csere) nagyon hálás vagyok érte,csendes és repeszthetek vele!!;-P Elég sok baja volt végül,jobb mint újkorában köszönöm a véletlennek hogy a ti honlapotokat hozta be a net és hozzátok vihettem az autómat! ;-)

  ***** Radvány Krisztina

 • Kedves Szerelők! Köszönöm mégegyszer, hogy nem újítattátok fel a váltót fölöslegesen, tényleg miután kicseréltétek a kerékcsapágyat megszűnt a morgás és még a pénzem is megmaradt! Ritka az ilyen hozzá állás! Itt Cegléden is ajánlom majd minden ismerősömnek :-)

  ***** Szabados János

 • Részemről én is csak jót tudok mondani, a megbeszélt időpontban fogadtak, a munkát elvégezték, az ár is annyi volt amit előre megbeszéltünk. Meg vagyok elégedve!

  **** Bazsó Tibor

 • Az első kerékcsapágyakat kellett kicseréltetnem egy olajcserével összekapcsolva. A szerviz megejtése előtt pár nappal egy probléma merült föl a kipufogóban (mint utólag megtudtam egy hővezető lemez volt a hibás). Érkezésemkor nagyon meglepődtem. Nagyon jó kedélyű szerelőkkel találkoztam. Készségesek voltak és felvilágosítottak, hogy elég csak egy csapágyat cserélni (azt hittem hogy tengelyenként párban kell) tehát nem a ”lehúzás” volt a cél.Eddig nem találkoztam ilyen korrekt céggel. A problémákat gyorsan elhárították és a végösszeg még az előkalkuláltnál is olcsóbbra jött ki. A Suzukim ismét némán hasít az utakon.:D A jövőben is az autóval kapcsolatos minden problémámmal őket fogom megkeresni és bátran ajánlom minden Suzukisnak. :)

  ***** Harkai Péter

 • Köszönöm a javítást, elégedett vagyok!

  ***** Csengeri Noémi

 • Nagyon köszönöm a gyors váltó és kuplung javítást. Volt még más javítani való is és még így is nagyon gyorsak voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom! A kék Ignis olyan mintha új lenne. Köszönöm!

  ***** Jávorcsik István

 • Én is elégedett vagyok, köszi.jövő héten megyek vissza a lengőkarcserére

  ***** Adrienn

 • Tisztelt Szerelők! Már lassan egy hónapja járok az Ignisemmel aminek a váltója fel lett újítva, és elfelejtettem, hogy megigértem vissza szólok milyen lett. Akkor most itt megteszem. SZUPER! Köszi: ”kék Ignis-es Péter”

  ***** Varga Péter

 • Korrekt, gyors munka. A Swiftem váltója megint olyan csendes, mint amilyen volt. Köszönöm!

  **** Szabó Géza

 • Köszönöm a Suzumin csapatának, hogy előre jelezte a problémát. Jó, hogy felújították a váltómat, mert már elég hangos volt.

  ***** Szalai Antal

 • Mintha kicserélték volna :) Ismét 100 %-os a Suzukim.

  **** Steiner Miklós

Az értékelések átlaga: 95,3%

Köszönjük Önöknek a bizalmat és reméljük, a továbbiakban is igénybe veszik szolgáltatásainkat.

Értékeljen Ön is bennünket!

Kérjük, szánjon néhány percet kérdőívünk kitöltésére és is írja meg véleményét rólunk! Segítségét köszönjük!

A Suzuminn Kft. bemutatkozása

A Suzuminn budapesti Suzuki bontó több mint tizenöt éve foglalkozik Suzuki alkatrészek forgalmazásával, valamint Suzuki szerviz szolgáltatást is nyújt, melynek keretein belül a megvásárolt alkatrészek szakértő beszerelését is elvégzik. Ha Suzuki Ignis, Suzuki Vitara, Suzuki Swift, Suzuki Alto, Suzuki Wagon R+, Suzuki Baleno vagy más Suzuki típusú autójához alkatrészre lenne szüksége, nálunk megtalálja!